Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-04-30@16:47:05 GMT

جان سینا دستی «F9» را در چین کشید

تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۰۹۵۶۲۱

جان سینا دستی «F9» را در چین کشید

علاقه‌مندان فیلم و سینما در چین این هفته از ادامه استقبال از فیلم نهم «سریع و خشمگین» خودداری کردند.

 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو به نقل از هالیوود ریپورتر، سینمارو‌های چین ترمز «سریع و خشمگین» را کشیدند و فیلم پرفروش یونیورسال در هفته دوم از اکرانش در چین با کاهش ۸۵ درصدی مخاطبان روبرو شد و تنها ۲۰.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۸ میلیون دلار دیگر فروخت تا مجموع فروشش پس از ۲ هفته به ۱۳۶ میلیون دلار برسد.

هر چند این رقم فروش هنوز کمی بیشتر از نمایش «هابز و شاو» دیگر فیلم از مجموعه‌های مرتبط با «سریع و خشمگین» در چین در همین بازه زمانی است، اما خیلی کمتر از رقمی است که فیلم هفتم این مجموعه و فیلم «سرنوشت خشمگین‌ها» فروش کرده بودند. این ۲ فیلم به ترتیب در سال ۲۰۱۵ و ۲۰۱۷ فروشی ۳۹۰.۹ میلیون دلاری و ۳۹۲.۸ میلیون دلاری را تجربه کرده بودند.

سایت فروش بلیت چین پیش‌بینی می‌کند که «F ۹» کارش را با فروشی ۲۱۱.۹ میلیون دلاری به پایان ببرد که گرچه پایین نیست، اما به ارقام قبلی نمی‌رسد. این در حالی است که بازار سینمای چین به سطح فروش پیش از کرونا رسیده و فیلم داخلی «سلام، مامان» در ماه فوریه توانست ۸۲۵ میلیون دلار بفروشد.

شاید نتوان با قاطعیت گفت، اما اظهارات جان سینا درباره تایوان می‌تواند با اقتدار این فیلم در بازار فروش چین مرتبط باشد. آنچه مسلم است بازار چین چشم به دهان دیگران دارد و در بیشتر مناطق آن این امر بر فروش تاثیر می‌گذارد. همچنین نقد‌های ضعیفی که این فیلم در چین دریافت کرده می‌تواند عاملی باشد که فروش آن را تا این حد پایین آورده باشد.

امتیاز منتقد‌های چینی به این فیلم در مائویان ۷.۵ و در دوبان ۵.۵ از ۱۰ بوده است.

هفته پیش جان سینا در یک مصاحبه از تایوان به عنوان کشور تایوان یاد کرده و گفته بود کشور تایوان زودتر از هر نقطه‌ای به تماشای این فیلم می‌نشیند. این جمله باب میل چینی‌هایی که معتقدند تایوان وابسته آنهاست، نبود و ظاهراً عذرخواهی بعدی این بازیگر نیز کارساز نیفتاد.

با همه این‌ها فیلم نهم از مجموعه «سریع و خشمگین» هنوز در راس باکس آفیس چین قرار دارد و در جایگاه دوم فروش انیمیشن «کنار من بمان دورامون ۲» با فروش ۱۶.۳ میلیون دلار جای گرفته است. فیلم ترسناک «یک جای ساکت ۲» ساخته جان کرازینسکی نیز که همزمان با آمریکا اکران شده کارش را با فروش ۱۵ میلیون دلاری آغاز کرده و در جایگاه سوم قرار گرفته است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: جان سینا وین دیزل فیلم سریع و خشن فیلم F9 هالیوود کمپانی یونیورسال سریع و خشمگین میلیون دلاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۹۵۶۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کالا‌های وارداتی که دلارشان ارزان ماند؛ اما تورمشان قد کشید

به گزارش تابناک اقتصادی؛ «از روز اول عید تا پایان ۲۹ اسفند ۱۴۰۲ نزدیک به ۲۰ میلیارد دلار ارز ۲۸۵۰۰ تومانی بابت واردات کالا‌های اساسی تامین شد» این بخشی از صحبت‌های رئیس کل بانک مرکزی در فروردین امسال است که تاکید داشت در سالی که گذشت، در کنار تامین ۵۰ میلیارد دلار ارز با نرخ زیر ۴۰ هزار تومان برای واردات کالا، برای کالا‌های اساسی نظیر گوشت و مرغ و و شکر و نهاده‌های داملی، نزدیک به ۲۰ میلیارد دلار به نرخ ترجیحی ۲۸۵۰۰ تومان تخصیص و تامین شده است.

آماری که در نگاه اول، تحسین برانگیز است؛ چراکه با هدف مدیریت قیمت کالا‌های اساسی و ضروری مردم نظیر موارد مذکور، در دستور سیاست گذار قرار داشته است، اما با نگاهی به تغییرات تورمی کالا‌های وارداتی با ارز ثابت ۲۸۵۰۰ در سالی که گذشت، متوجه می‌شویم که بسیاری از این کالا‌های وارداتی، به رغم ادعای کنترل تورم قیمت ها، با افزایش نرخ تورم بالاتر از میانگین سالانه کشور مواجه بوده است.

به عنوان نمونه و بر اساس آمار رسمی منتشر شده توسط مرکز آمار ایران؛ نرخ تورم نقطه به نقطه فروردین امسال نسبت به فروردین سال قبل برای محصولی همچون گوشت گوساله و گوشت گوسفند به ترتیب ۶۴.۸ و ۵۹.۸ درصد بوده است.

این در حالی است که دی ماه سال قبل علیرضا پیمان پاک  قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی در امور تجارت و تنظیم بازار در گفتگو با تابناک اقتصادی اظهار داشت: روزانه بین ۲۰۰ تا ۲۵۰ تن گوشت گرم گوسفندی و گوساله از حدود ۱۲ کشور (استرالیا، روسیه، مغولستان، کنیا، رومانی، ارمنستان، گرجستان و ...) با ارز ترجیحی ۲۸۵۰۰ تومان وارد کشور می‌شود.

بنابراین به رغم واردات گوشت گرم گوساله و گوسفند با ارز ترجیحی ۲۸۵۰۰ تومانی در سال گذشته، بازهم شاهد رشد نرخ تورم این محصول مهم در سفره مردم بوده ایم؛ موضوعی که نیاز به شفاف سازی از سوی مسئولان مرتبط با این بخش در وزارت جهاد کشاورزی دارد. چراکه به گواه گزارش مرکز آمار، در اردیبهشت ۱۴۰۲ میانگین قیمت یک کیلوگرم گوشت گوساله در مناطق شهری ۳۳۹ هزار تومان بوده است، اما در فروردین سال جدید این رقم به ۵۴۷ هزار تومان افزایش یافته است. همچنین متوسط قیمت یک کیلو گوشت گوسفند در اردیبهشت ۳۷۱ هزار تومان بوده، اما در شروع سال جاری به ۵۹۲ هزار تومان صعود کرده است که نشان از رشد تورم این محصول با وجود سیاست ارزی تخصیص دلار ۲۸۵۰۰ تومانی برای واردات گوشت قرمز دارد.

از سوی دیگر، در فروردین ماه سال جاری، نرخ تورم نقطه‌ای شکر نیز که به صورت وارداتی با ارز ۲۸۵۰۰ تومانی است به ۴۷.۸ درصد رسیده است؛ به بیان دیگر خانوار‌های کشور نزدیک به ۴۸ درصد بیشتر از فروردین ماه ۱۴۰۲ برای خرید یک کیلو شکر مصرف روزانه خودشان هزینه کرده‌اند. به گونه‌ای که متوسط نرخ یک کیلو شکر از قیمت ۲۸۱۰۰ تومان در اردیبهشت سال قبل به رقم ۳۹۴۰۰ تومان در فروردین امسال رسیده است.

این رویه تورمی در گروه حبوبات نیز به چشم می‌خورد؛ جاییکه بسیاری از نیاز بازار حبوبات با ارز نرجیحی واردات شده و بخشی هم با نرخ نیمایی کمتر از ۴۰ هزار تومان؛ اما نرخ تورم گروه حبوبات هم رشد داشته است. به عنوان نمونه، در نخستین ماه سال، نرخ تورم نقطه به نقطه کشکش پلویی ۶۷.۸ درصد، لوبیا قرمز ۴۲.۵ درصد و لپه و عدس نیز نزدیک به ۳۰ درصد بوده است.  

آنچه مسلم است در رویکرد ارزی مذکور، میلیارد‌ها دلار با هدف کمک به معیشت مردم و کنترل تورم کالا‌ها برای واردات این محصولات تخصیص و تامین شده است، اما در نهایت تورم بسیاری از این محصولات وارداتی چه به صورت مستقیم و چه به صورت غیرمستقیم در سبد هزینه‌ای مردم، افزایش داشته است؛ این در شرایطی است که اختلاف معنادار نرخ ارز ۲۸۵۰۰ و نیمایی با بازار آزاد به قدری بوده است، که شائبه رانت ارزی برای برخی واردکننده‌ها را در افکار عمومی تقویت کرده است و نیازمند شفاف سازی از سوی بانک مرکزی، وزارت صمت و وزارت جهاد کشاورزی و همچنین ورود نمایندگان مردم در مجلس به این موضوع مهم است تا حداقل برای سال جاری، با درس گرفتن از گذشته، تصمیم بهتر و مناسب تری گرفته شود.

 

دیگر خبرها

  • حمید طیبی: در ازبکستان قدرت خود را به رخ فوتسال جهان خواهیم کشید
  • مدیرعامل بانک سینا تغییر کرد/ ابدالی سرپرست شد
  • درخشش شطرنج باز خوزستان در مسابقات شهر‌های آسیا
  • چه کسی ترمز رشد ارز را کشید؛ دیگر خبری از افزایش قیمت نیست؟
  • چین، آمریکا را تهدید به اقدام تلافی جویانه کرد
  • راموس گوش ستاره سابق رئال را کشید!
  • چین خطاب به آمریکا: تلافی می‌کنیم
  • کالا‌های وارداتی که دلارشان ارزان ماند؛ اما تورمشان قد کشید
  • تجمع دانشجویان دانشگاه بوعلی سینا در حمایت از دانشجویان آمریکایی
  • اتفاق تلخ در بسکتبال/ سومین نوجوان حادثه تصادف هم پر کشید