Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از معاونت ارتباطات و امور بین‌الملل شورای اسلامی شهر تهران، حجت نظری در دویست و هفتادمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران افزود: پس از حادثه دردناک ساختمان پلاسکو و کلینیک سینا اطهر، شورای اسلامی شهر تهران در راستای ایفای وظایف خود و جلوگیری از تکرار این‌گونه حوادث و حفاظت از جان مردم پایتخت، در ۶ بهمن ماه ۹۸ مصوبه‌ای با عنوان «الزام شهرداری تهران به ایجاد سامانه برخط پایش ایمنی ساختمان‌های موجود شهر تهران در برابر خطر آتش‌سوزی» به تصویب رساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این طرح مقرر شد که شهرداری تهران ظرف مدت ۴ ماه از تصویب این مصوبه، نسبت به راه‌اندازی سامانه برخط اقدام کند. به نحوی که سامانه مذکور دسترسی لازم برای شهرداری‌های مناطق، سازمان‌ها و سایر نهادهای مرتبط مانند مراجع قضایی و کلیه اشخاص حقیقی (شامل شهروندان) و حقوقی را داشته باشد.

وی افزود: امروز با گذشت بیش از یک‌سال از تصویب این مصوبه، مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران اعلام کرده است طی جلساتی که با کمیسیون‌های مختلف شورای شهر برگزار شده، مشخص شد که انتشار با شرایطی که پیش‌تر قرار شده بود نخواهیم داشت و انتشار این لیست منتفی خواهد شد. سوال اصلی اینجاست که آیا ما می‌توانیم با جان مردم تهران بازی کنیم؟ تاکنون چه اندازه در اخطار به ساختمان‌های ناایمن موفق بوده‌ایم که حالا بنا به مصلحت‌هایی که گفته نشده و شفاف نیست، پا بر روی یکی از شعارهای اصلی خود که شفافیت است، می‌گذاریم و قصد داریم با مخفی نگه‌داشتن لیست اماکن ناایمن شهر تهران در کشوهای میز مدیران شهرداری تهران، به شعارها و آرمان‌های خود پشت کنیم؟

رییس کمیته مشارکت‌های مردمی شورای اسلامی شهر تهران اظهار داشت: از همه مهم‌تر، مگر می‌شود مصوبه شورا با یک مصلحت‌اندیشی معطل گذاشته شود؟ شهرداری مکلف است مصوبات شورا را اجرا کند و در صورتی که امکان اجرایی شدن نبیند، باید طی لایحه‌ای اصلاح یا الغای آن را از خود شورا بخواهد.

نظری خطاب به اعضای شورای شهر گفت: اگر قرار بود تا امروز از ساختمان‌های ناایمن دردی با اخطارهای کتبی و تذکرات سازمان آتش‌نشانی درمان شود، امروز شاهد ریختن ساختمان پلاسکو و آتش‌سوزی کلیلنک سینا اطهر و از دست دادن تعدادی از خدمت‌گزاران شهرداری تهران و مردم پایتخت نبودیم. امروز باید یکبار برای همیشه وضعیت ساختمان‌های ناایمن پایتخت را تعیین تکلیف کنیم و به صورت شفاف، به مردم تهران اعلام کنیم که با رفت‌وآمد به کدام ساختمان‌ها جان‌شان به خطر می‌افتد، تا شاید با این اقدام مالکین و اشخاصی که با ثروت‌اندوزی از این ساختمان‌ها، جان و مال و امنیت مردم را به خطر می‌اندازند، تکانی به خود بدهند و با کم شدن مراجعه مردم به این فضاها، نسبت به ایمن‌سازی ساختمان‌های خود اقدام کرده تا دیگر شاهد هیچ حادثه‌ای همچون پلاسکو و کلینیک سینا نباشیم.

کد خبر 583593 برچسب‌ها کلینیک سینا اطهر شورای شهر تهران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: کلینیک سینا اطهر شورای شهر تهران شورای اسلامی شهر تهران شهرداری تهران ساختمان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۳۲۸۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام هزینه های ساختمان بر عهده مالک و کدام بر عهده مستاجر است؟

یکی از مسائلی که مالک و مستاجر بر سر آن اختلاف دارند، هزینه‌های مربوط به ساختمان است. قانون مشاوران املاک کشور به این سوالات پاسخ داده است.

به گزارش روزیاتو، هزینه‌های کلی و تعمیرات اساسی برعهده مالک است؛ مانند خرابی آسانسور. هزینه تعمیرات ترکیدگی لوله یا مشکلاتی از این دست هم باید از سوی مالک پرداخت شود. رنگ‌آمیزی ساختمان از هزینه‌های مربوط به مالک و هزینه‌هایی مانند تعمیر فاضلاب مشاع و پارکینگ نیز از همین سری است.

تمامی هزینه‌های جزئی که پس از اقامت مستاجر به‌ وجود بیاید، برعهده مستاجر است.

تعویض لامپ‌ها نیز از سری هزینه‌هایی است که مستاجران باید پرداخت کنند. تعمیر قفل در به‌ طور اصولی از سوی مستاجر پرداخت می‌شود.

تعمیرات اختیاری واحد از آن سری هزینه‌هایی است که مستاجر و مالک می‌توانند بر سر آن توافق کنند. مستاجر می‌تواند در صورت توافق هزینه‌های مربوط به مالک را بپردازد تا ماه بعد از اجاره کسر شود.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • کدام هزینه های ساختمان بر عهده مالک و کدام بر عهده مستاجر است؟
  • ارزیابی ایمنی حدود ۱۵۰۰ بوستان در پایتخت و شناسایی بیش از ۱۵ هزار مورد ناایمن
  • سارق اماکن خصوصی و ساختمان‌های نیمه کاره دستگیر شد
  • اتفاق ناگوار در انتظار تماشاخانه قدیمی سنگلج/ مسئولان شهرداری کجا هستند؟
  • قرارداد در چین؛ دلخوری در شورای شهر | کدام قرارداد زاکانی تنش‌زا شده؟
  • آبستراکسیون ناموفق در شورای شهر تهران در اعتراض به شهردار!
  • آتش‌سوزی در ساختمان اقامتی در خیابان ولیعصر
  • آتش‌سوزی در ساختمان اقامتی در خیابان ولی‌عصر(عج)
  • توضیحات شرکت گاز ‌تهران درباره قطع گاز مسجد المهدی پردیس
  • ۴ فهرست در دور دوم انتخابات مجلس با هم رقابت می‌کنند